 |











|
 |
 Komentáře ke článku "Rekonstrukce chléva"
Jméno: | T. Kurell |
E-mail adresa: | poslat e-mail |
Předmět:
| Rek. chlívku |
Nevím proč se odborník bojí adaptace chlívku na obytnou místnost, když je to dnes poměrně běžná záležitost. S navrhovaným postupem lze jen souhlasit. Pro větší odloučení solí ze zdí a tím pádem i delší životnost sanačních omítek lze použít i metodu falešného líce. Tato metoda spočívá v přechodném nahození zdiva vápennou omítkou, která je po absorpci solí opět otlučena a odvezena. Podrobný popis této metody je uveden např. v brožuře společnosti STOP. |
Jméno: | Marcela Chramostova |
E-mail adresa: | poslat e-mail |
Předmět:
| reakce |
jeste je jedna moznost mistnost prizdit na cihlu a udelat pruduchy ven ty se zandaji mrizkou a zed vetra porad je to ozkousene |
Jméno: | Fraibiš |
E-mail adresa: | poslat e-mail |
Předmět:
| Reknstrukce chléva.. |
Předělávám chlév na koupelnu.Není to žádný problém,chlévy jsou dost velké na to aby se dal udělat dům v domě.Otlouct a nahodit(zpevnit)zed je nutnost,a pro jistotu jsem dal mezi starou a novou zed pás levné papírové lepenky(sanytr).Podlaha je izolována asfaltovou lepenkou ale použil jsem i Hydroseal..je levný a spoje jsou jedna básen.Nanáší se za studena a dá se na něj i obkládat.No a pak na strop sádrokarton.Stěny větrají v celé výšce přirozeně. |
Jméno: | M Novák |
E-mail adresa: | poslat e-mail |
Předmět:
| Chlév |
Řeším stejný problém. Chlív mí cca 50m2. Super místnost. Jenomže zde byla skot minimálně 100 let. Takže jsem vyvozil zeminu cca 100 tun, oklepal všechny omítky, očistil zdi. Vykopal drenáž pro odvětrávací trubku, navozil hrubý štwrk jemný štěrk, spevnil betonovou mazaninou cca 2cm. Na takto zarovnaný povrh jsem dal nopovaný polystyren na něj parotěsnou fólii a na to dal finální beton 5cm. Jenomže co stou zdí. Plánuji udělt ze sádrokartonu předstění, ale mám strach, aby to až se ohřeje místnost přece jenom nesmrdělo, nebo se nevylučovali nějaké toxické látky jako čpavek atd. Nevíte někdo o nějakém chemické přípravku? |
Reaguj >>
|
 |
|